0232 833 35 52
KURUMSAL
BİZ KİMİZ ?
BİZ KİMİZ ? | Biçen Yangın

BİZ KİMİZ ?

Kurumsal

Firmamız , Sivil Savunma Malzemeleri , İtfaiye Malzemeleri, Yangın İhbar ve Alarm Sistemleri, Otomatik Yangın Söndürme Sistemleri ile Yangın Söndürme Cihazlarının Dolumu Bakımı, Onarımı,Test ve Kontrolleri ile Satışını Yapmaktadır.

Uzman elemanlar tarafından hizmet veren firmamız TSE-HYB 35-2645- nolu DOLUM, BAKIM ve HİDROSTATİK TEST Yapma Yetki Belgesine Sahiptir. Satışını yapmış olduğumuz YSC'ler 5 yıl gövde garatisi ile 4 yıl satış garantisi ile birlikte her yıl zorunlu(Ücretli) genel bakım hizmetimiz mevcuttur. Dolumlarda kulandığımız aktif söndürme maddesi ABC tozudur.
Hizmet Verdiğimiz Alanlarımız ;
1- İşyerinide bulunan yangın söndürme sistemleri, Firmamız elemanları tarafından ücretsiz kontrol edilir.Yetkiliye bilgi verilir.
2- Dolumu, bakımı gereken yangın söndürme sistemleri,belge düzenlenerek teslim alınır.Firmamızdan gereken işlemler yapıldıktan sonra aynı şekilde teslim edilir.
3- İşyerinizde yapılan hizmetler ve nakliye hizmetleri ücretsiz olup,firmamıza aittir.
4- Dolum, bakım ve onarım işlemleri yapılan cihazlar, mühürleri koparılmadığı, başka bir firma tarafından müdahale edilmediği müddetçe firmamız tarafından garantilidir.
5- Cihazlarınızın kullanılmaya hazır durumda olabilmesi için, periyodik kontrole tabi tutulur ve yetkiliye bilgi verilir.
6- Kullanılır durumda olmayan cihazlar faal hale getirilir.
7- Garanti süresi içerisinde teorik olarak yangından korunma seminerleri ile pratik olarak yangın söndürme tatbikatı yapılır.Söndürme işlemi işyeri çalışanlarına öğretilir.
8- Cihazlarımız TS 862 - 3 EN 3 belgelidir.